Siti izgubio od Stouka, Junajtedu samo bod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti izgubio od Stouka, Junajtedu samo bod

Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su danas na svom terenu od ekipe Stouka rezultatom 1:0 (0:0), u utakmici 3. kola Premijer lige.

Aktuelni prvak Engleske doživeo je prvi poraz u šampionatu, a jedini gol na meču postigao je Mame Dijuf posle kontranapada u 58. minutu.

Menadžer Mark Hjuz odlično je postavio taktiku, njegova ekipa dobro se branila i na kraju zasluženo došli do prve pobede ove sezone.

Ekipa Svonsija pobedila je Vest Bromvič Albiona sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 3:0 i sa maksimalnim učinkom ostala na čelu tabele.

Rezultati i strelci:

Mančester Siti - Stouk 0:1 (Dijuf 58)

Njukasl - Kristal Palas 3:2 (Janmat 37, Arons 73, Vilijamson 88 - Gejl 1, Pančon 48)

Kvins Park Rendžers - Sanderlend 1:0 (Ostin 45+2)

Svonsi - Vest Bromvič Albion 3:0 (Dajer 2, 71, Ratlidž 24)

Vest Hem - Sautempton 1:3 (Nobl 27 - Šnajderlin 45, 68, Pele 83)

Barnli - Mančester Junajted 0:0

Everton - Celsi (18.30)

Sutra:

Aston Vila - Hal (14.30)

Totenhem - Liverpul (14.30)

Lester - Arsenal (17)

Tabela: Svonsi, 9. Totenhem 6, Čelsi 6, Mančester Siti 6, Arsenal 4, Sautempton 4, Hal 4, Aston Vila 4, Stouk 4, Vest Hem 3, itd.

Junajted opet razočarao, bez golova protiv Barnlija

Fudbaleri Mančester Junajtada opet su razočarali, pošto su danas protiv Barnlija igrali nerešeno - 0:0 što im je četvrti meč bez pobede od početka sezone.

Junajted je tako osvojio tek drugi bod u prve tri ligaške utakmice, a novopečenom prvoligašu Barnliju ovo je prvi.

Izabranici Luja Van Gala jednostavno nisu imali rešenje da probiju odbranu domaćina, a naročito je podbacio Robin Van Persi koji je zbog potpune uspavanosti u napadu zamenjen u 73 minutu.

Upravo je on propustio najveću šansu, pošto u prvom poluvremenu nije iskoristio idealni pad odličnog debitanta u timu Anhela Di Marije.

Domaći fudbaleri su takođe imali nekoliko dobrih šansi, a najveću je propustio Džons koji je u prvim minutima utakmice zatresao prečku gostiju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Siti izgubio od Stouka, novi trijumf Svonsija

Izvor: Akter, 30.Avg.2014

Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su danas na svom terenu od ekipe Stouka rezultatom 1:0 (0:0), u utakmici 3. kola Premijer lige..Aktuelni prvak Engleske doživeo je prvi poraz u šampionatu, a jedini gol na meču postigao je Mame Dijuf posle kontranapada u 58. minutu...Menadžer Mark Hjuz odlično...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.