Siti - Sad i Pepov ugovor pod sumnjom?

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti - Sad i Pepov ugovor pod sumnjom?

Nemački mediji došli do novih informacija.

Poznato je da je Mančester junajted želeo Pepa Gvardiolu u svojim redovima još krajem 2015. godine.

Ipak, Španac je na kraju završio u redovima njihovog gradskog rivala Sitija, a nemački "Der Špigel" je otkrio i kako su "Građani" uspeli da pobede konkurenciju.

Naime, prema njihovim saznanjima, Gvardiola je ugovor sa ekipom sa "Etihada" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisao samo dva meseca od početak njegove poslednje sezone na "Alijanc Areni".

Da će Gvardiola po završetku sezone 2015/16 karijeru nastaviti u redovima Mančester sitija objavljeno je u februaru 2016. godine, a do poslednjeg trenutka na "Old Trafordu" su se nadali da bi bivši trener Barselone mogao da nasledi Luja van Gala.

Ipak, nisu ni znali da je Gvardiola još u oktobru 2015. godine navodno potpisao ugovoro sa "Građanima", samo dva meseca od početka, ispostaviće se njegove poslednje sezone na klupi minhenskog Bajerna.

Nije razjašnjeno da li su toga bili svesni u klubu iz Bavarske, kako su informaciju da će se sa Gvardiolom rastati obelodanili tek 20. decembra te godine.

Prema informacijama koje ima "Der Špigel", Gvardiola je za prvu sezonu dobio oko 15 miliona evra, dok je minule zaradio oko 19 miliona evra.

Ovog leta je potpisao novi ugovor sa klubom, pa bi na "Etihadu" trebalo da ostane još tri sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.