Simeone otkrio kakvu je ponudu odbio prošlog leta!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone otkrio kakvu je ponudu odbio prošlog leta!

Argentinac otkrio finansijske detalje, ovo je potvrda koliko je veran Atletiko Madridu.

Dijego Simeone je prošlog leta bio jedan od najtražnijih trenera na tržištu. Čelsi i Mančester junajted su bili u potrazi za novim menadžerom, Inter je uvek aktuelan, kao i PSŽ.

Ipak, Dijego Simeone je bez razmišljanja odbio sve ponude, a danas je u razgovoru za madridski As otkrio da je imao na stolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 35 miliona evra samo da kaže ''DA''.



''Da sam želeo da odem u drugi klub, imao bih 35 miliona razloga za to. Ponavljam, 35 miliona! Ipak, na kraju nisam otišao zato što nisam želeo niti sada želim. I dalje osetim čvrstu povezanost sa klubom i želim da ostanem ovde i da idemo korak po korak. Ostalo je još mnogo toga što želim da uradim ovde'',
rekao je Simeone.

Argentinac je sa Atletikom od 2011. godine osvojio Ligu Evrope, Primeru, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije, jedino mu nedostaje trofej u Ligi šampiona, a dva puta je gubio u finalu od Real Madrida, 2014. i 2016. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.