Simeone našao lou-kost rešenje za napad?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2021, 12:32

Simeone našao "lou-kost" rešenje za napad?

Traženi ofanzivac ipak u Primeri.

Dijego Košta je napustio Atletiko Madrid.

Naturalizovani Španac i nije imao značajniju minutažu kod Čola, ipak jasno da će Simeone morati da pazari tokom zime kako bi nadoknadio njegov odlazak.

Pominjani su Raul Himenez dok Meksikanac nije zadobio povredu glave, sinoć su španski mediji preneli da će se probati sa napadačem Sosijedada Vilijanom Žozeom. Francuski mediji pak pišu da su "jorgandžije" zainteresovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i za Musu Dembelea.

Napadača Liona su u bliskoj prošlosti povezivali sa Mančester Junajtedom. "Lavovi" su ga zadržali, ove sezone ima problema sa efikasnošću, postigao je tek jedan gol na 16 utakmica u Ligi 1.

Dijego bi navodno pokušao sa pozajmicom francuskog napadača, videćemo da li je Musa pravo rešenje za lidera Primere.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.