Sančo dobio dozvolu – vraća se u Borusiju

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 15:31

Sančo dobio dozvolu – vraća se u Borusiju

Džejdon Sančo (23) vratiće se ove zime u Borusiju iz Dortmunda iz koje je pre dve i po godine otišao u Mančester junajted u transferu vrednom 85 miliona evra.

U međuvremenu nije sve tako glatko išlo po Sanča i njegovu karijeru na "Old Trafordu", pao je u nemilost Erika Ten Haga i razlaz je bio neminovnost

On će, kako prenosi transfer insajder Fabrisio Romano, do leta biti na pozajmici u Borusiji koja će preuzeti na sebe deo plate za Sanča.

Nemački >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub platiće Junajtedu i određen iznos na ime pozajmice igrača. Ukupno, pozajmica Sanča Borusiju će koštati četiri miliona evra.

Tako će se ovaj fudbaler vratitii na mesto uspeha gde je sebi prokrčio put do jedog od najvećih transfera u fudbalu ikada.

Sančo je u Borusiji igrao u periodu od 2017. do 2021. godine.

U Nemačku je tada stigao iz redova Mančester sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.