Sada je jasno zbog čega niko neće Runija!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je jasno zbog čega niko neće Runija!

Neverovatno, ali Vejn Runi ima i dalje previsoke zahteve.

Kapiten Mančester junajteda, a ne može da nađe klub.

Vejn Runi neće ni ove sezone biti u prvom planu kod Žozea Murinja, a iako po godinama (31) još uvek nije za staro gvožđe, ne može nikako da pronađe klub.

Problem je u tome što Runi i dalje ima previsoke zahteve, primanja u Junajtedu su mu 300.000 funti nedeljno, što niko nije lud da plati.

Jedno vreme se pominjao povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Everton, međutim, Kuman ni u ludilu neće dati takvu platu, dok pored toga već dovodi ofanzivce.

Stigao je Klasen, pominje se Sigurdson, a jasno je da i da dođe, Runi ne bi igrao kao klasičan napadač, već polušpic.

Kina je uvek opcija, njima nije problem da plate bilo šta, i to deluje kao najrealnije rešenje, upravo zbog Runijevih zahteva.

Murinjo želi da ga proda, tako bi smanjio troškove na platnom spisku, a mogao bi i da zaradi njegovom prodajom.

Međutim, kako za sada stvari stoje, teško da će iko biti spreman da ispuni Runijeve zahteve.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vejna Runija više niko neće

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017

U Mančester Junajtedu ga u najboljem slučaju čeka klupa, dok drugi klubovi okreću glavu kada čuju koliko para traži..Vrelo leto za Vejna Runija i Mančester Junajted. Kapiten reprezentacije Engleske suočava se sa kriznim periodom u karijeri, koja je izgleda dospela u ćorsokak pošto mu se sledeće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.