Sada je jasnije, Brazilac će biti veliko pojačanje Mančester junajteda?!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je jasnije, Brazilac će biti veliko pojačanje Mančester junajteda?!

Brazilac se povezivao sa Mančester junajtedom i Mančester sitijem, a sada je izgleda pronađeno rešenje.

Transfer vrteška može da krene.

Mančester siti i Mančester junajted tragaju za centralnim vezistom, prvi jer je otišao Jaja Ture, drugi jer je karijeru završio Majkl Kerik, a i Felaini verovatno odlazi.

Fred iz Šahtjora je bio meta i jednih i drugih, čak je Darijo Srna, kapiten Šahtjora, istakao nakon osvajanja šampionske titule da sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brazilac može u Mančester. Samo, mogao je makar da navede i u koji deo Mančestera, crveni ili plavi.

"Stavio sam svima do znanja da sam srećan ovde, ali i da želim da napravim naredni korak u svojoj karijeri", rekao je Fred.

Ako imate u vidu da je Žoržinjo prva meta Mančester sitija i da je već održao nekoliko sastanaka sa predstavnicima ovog kluba, onda je Fred daleko bliži Mančester junajtedu, zar ne?

Da li ovo znači i jasniju situaciju oko Sergeja?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.