Runi propušta gostovanje u Briselu, možda spreman za Čelsi

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi propušta gostovanje u Briselu, možda spreman za Čelsi

Strateg Mančester junajteda Žoze Murinjo potvrdio je da kapiten nije spreman za meč sa Anderlehtom.

Mančester junajted sutra gostuje ekipi Anderlehta u 1/4 finalu Lige Evrope.

Izabranici Žozea Murinja će kroz pomenut takmičenje pokušati da se domognu Lige šampionta, tačnije pokušaće da ga osvoje, kako se čini da će im to biti lakši zadatak nego da sezonu u Premijer ligi okončaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na četvrtom mestu.

Za predstojeći susret Portugalac neće moći da računa na Vejna Runija, koji se još nije oporavio od povrede članka.

Murinjo je rekao da se popularni Vaza ne oseća baš najbolje po pitanju svog članka, te da će propustiti gostovanje u Briselu, ali da bi mogao da bude spreman već za vikend.

"Ima loš osećaj u članku i nije još uvek spreman. Videćemo kako će biti za vikend", izjavio je Murinjo.

Runi igra jednu od najgorih sezona u svojoj karijeri, iako je ove takmičarske godine oborio rekord Bobija Čartlona po broju golova u dresu Junajteda, odigrao je sezonu za zaborav, koja je da stvar bude još gora propraćena i čestim povredama.

Murinjo ne može ozbiljnije da računa na njega, iako ima status legenda kluba, te se sve češće pominje da bi mogao da se vrati u Everton ili da se preseli u Kinu.

Trener Mančestera u Belgiji neće moći da računa ni na Huana Matu, koji je najverovatnije završio sezonu, dok su pod znakom pitanja i Kris Smoling, Fil Džouns i Ešli Jang.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo izostavio "kapitena" i Ereru, priliku dobio i Darmijan

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017, 20:48

Fudbaleri Mančester junajteda gostiju Anderlehtu u 1/4 finalu Lige Evrope...Od 21 sat i pet minuta, očekuju nas mečevi četvrtfinala Lige Evrope...Najinteresantnije će biti u Lionu gde će gostovati Bešiktaš, ali će i pored toga sve oči biti uprte u Belgiju, gde će gostovati Mančester junajted...Ekipa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.