Rosi pao na doping testu, sledi suspenzija

Izvor: RTS, 25.Sep.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi pao na doping testu, sledi suspenzija

Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu Italijan Đuzepe Rosi, trenutno član Đenove, bio je pozitivan na antidoping testu posle utakmice protiv Beneventa prošle sezone, prenosi Gazeta delo Sport.
Kako se navodi, igraču koji je rođen u SAD, a prošao omladinsku školu Parme i Mančester Junajteda, preti 12 meseci suspenzije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Rosi je posle meča Đenove i Beneventa bio pozitivan na zabranjenu supstancu dorzolamid, koja se nalazi i u kapima za oči i leku za lečenje glaukoma.
Italijanski fudbaler pred istražnom komisijom izjavio je da nikada nije koristio takav preparat.   
Rosi, koji već ima 31 godinu, tokom karijere imao je mnogo problema sa povredama, a igrao je i za Njukasl, Viljareal, Fiorentinu, Seltu i Levante. 
Za reprezentaciju Italije odigrao je 30 utakmica i postigao sedam golova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rosi pao na antidoping testu, preti mu suspenzija od 12 meseci

Izvor: B92, 25.Sep.2018

Italijanski fudbaler Đuzepe Rosi bio je pozitivan na antidoping testu posle utakmice svoje Đenove protiv Beneventa prošle sezone...Kako se navodi, igraču koji je rođen u SAD, a prošao omladinsku školu Parme i Mančester Junajteda, preti 12 meseci suspenzije, prenosi "Gazzetta dello Sport"...Rosi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.