Ronaldo ljut: Poklonili smo pobedu Junajtedu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Nov.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ljut: Poklonili smo pobedu Junajtedu! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo je dao sjajan gol svom bivšem klubu, ali se Mančester junajted revanširao Juventusu za poraz na Old trafordu. Ronaldo besan na sebe i saigrače.

Juventus je imao plasman u nokaut fazu u svojim rukama, vodio je protiv Mančester junajteda, ali je ekipa Žozea Murinja šokirala Torino, velikim preokretom.

Izvor: Arena sport/MONDO

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo, načeo je svoj bivši klub i činilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Junajtedu nema spasa, pogotovo što su torinski crno-beli igrali vrlo dobro. Ali, u poslednjih pet minuta - preokret!

"Mančester junajted nije uradio ništa za pobedu. Ne možete da pričate čak ni o tome da su imali sreće, pošto sreću moraš da zaslužiš, a u ovom slučaju mi smo im poklonili golove. Moramo da podignemo glavu pošto smo igrali zaista dobro i dalje smo prvi u grupi", rekao je Ronaldo za Skaj Italija.

On je rekao da je Liga šampiona posebno takmičenje u kojem ne smeš da se opustiš, pošto su iznenađenja moguća.

"Dominirali smo 90 minuta, imali smo mnogo šansi i mogli smo da rešimo utakmicu tri ili četiri puta, ali smo se opustili i oni su nas kaznili", naveo je portugalski fudbaler.

Govoreći o svom golu, Ronaldo je izjavio da je tek u svlačionici video snimak i da nije znao da je postigao fantastičan pogodak.

"Dobro sam se kretao i snažno sam šutnuo. Bio sam srećan zbog gola, ali sam pomalo razočaran pošto nismo pobedili sa tri ili četiri gola. Mančester nije uradio ništa, imali su dve šanse iz prekida. Znam da engleski timovi uvek traže prekide. Izvući ćemo pouke", dodao je Ronaldo.

Upitan da li Juventus može da osvoji titulu, Ronaldo je rekao da je još rano o tome pričati.

"Na prvom mestu smo u grupi, imamo dobar tim, ali ima mnogo do finala. Ovi ljudi, klub, sanjaju da osvoje Ligu šampiona, ali moramo da idemo korak po korak. Imamo dobar tim, imamo dobrog trenera, imamo dobre navijače - korak po korak", naveo je Ronaldo.

Juventusu je u sledećem kolu je potreban samo bod protiv Valensije u Torinu za prolaz u narednu fazu Lige šampiona, dok Junajted čeka Jang Bojs.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Nakon četvrtog kola @championsleague, stanje u grupama je ovako. #ligasampiona #ucl #championesleague #tabela #crvenazvezda #fkcrvenazvezda #czv #fkcz #fudbal #sport #mondosport

Објава коју дели MONDO Sport (@mondorssport) дана 8. Нов 2018. у 2:59 PST

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.