Roj Kin bez dlake na jeziku: Nije Solskjer kriv, nego Marsijal!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj Kin bez dlake na jeziku: "Nije Solskjer kriv, nego Marsijal!"

Nekadašnji kapiten Junajteda čvrst u podršci nekadašnjeg saigrača.

Utakmica na "Enfildu" je završena, veliki derbi između Liverpula i Mančester Junajteda pripao je "redsima" koji su slavili sa 2:0 golovima Van Dajka i Salaha.

Na momente smo videli Liverpul u podređenoj poziciji, može se reći da je Junajted bio dominantnija ekipa tokom drugog dela igre, u zadnjih 25 minuta, ali su "redsi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu priveli utakmicu kraju u šampionskom maniru.

Solskjer koketira sa otkazom maltene od trenutka kada je sa privremenog trenera prešao na stalni angažman, u narednom periodu prioritet će mu biti da nađe napadača koji može nadoknaditi golove povređenog Rašforda.

"Marsijal je došao u Junajted i veliki napadači daju golove u važnim momentima, ali njegov promašaj u drugom poluvremenu apsolutno sumira njegovu karijeru u Junajtedu", rekao je Roj Kin u studiju Skaj Sporta.

Pored prozivanja francuskog internacionalaca, Kin je pružio (ne)oečkivanu podršku Solskjeru.

"Menadžerima Junajteda u poslednje tri godine treba dati više vremena. Dajte Oleu više vremena, tek je šesnaest meseci ovde, dajte čoveku šansu. Pogledajte Čelsi sinoć, Lampard je izgubio osam utakmica a opet ide mu dobro, niko ne sumnja u njega možda zato što je Englez."

"Mojesu su dali ugovor na šest godina, ser Aleks ga je podržao a onda su ga otpustili osam meseci posle i to preko Tvitera", kazao je Irac.

Na pitanje Džejmija Karagera koliko vremena bi dao Solskjeru Roj Kin je odgovorio da bi Norvežaninu dao još godinu dana. Irac je poznat kao osoba bez dlaka na jeziku, ali deluje da je Norvežanin u potpunosti izgubio poverenje navijača.

Roy Keane & Jamie Carragher's argument over Manchester United's managers got a bit tasty 👀 pic.twitter.com/PdfeECtSdq

— Football Daily (@footballdaily) January 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi udarac za Junajted, Francuz odbio transfer!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020

Verovatno i pametna odluka...Klub sa "Old Traforda" u poslednje vreme ne beleži dobre rezultate na terenu, ali i van njega...Sinoć su Solskjerovi izabranici poraženi u derbiju Engleske, Liverpul je slavio sa 2:0 na svom "Enfildu". Mančester je imao dobru igru nekih dvadesetak minuta tokom drugog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.