Rimljani tvrde, Sergej ima novi klub!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimljani tvrde, Sergej ima novi klub!

Imaće i društvo iz reprezentacije Srbije.

Saga o sudbini Sergeja Milinkovića Savića se nastavlja i ovog leta.

Brojni su natpisi u italijanskoj štampi o tome gde će reprezentativac Srbije nastaviti karijeru, a prema poslednjim informacijama La Republike njegova naredna destinacija biće Ostrvo.

Prema pisanju rimskog lista Sergej je sve bliži transferu u Mančester junajted.

Mnogo toga će zavisiti od Pola Pogbe koji još uvek čeka odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz kluba, ukoliko dođe do toga sva je prilika da ćemo u dresu "crvenih đavola" gledati još jednog Srbina.

Sergej je navodno dogovorio sve lične uslove sa engleskim velikanom, potpisaće petogodišnji ugovor dok bi Lacio dobio 75 miliona evra plus određene bonuse.

Deo novca, tačnije 20 miliona, Lacio će preusmeriti na njegovu potencijalnu zamenu Jusufa Jazicija za čiji se potpis bori i Lil.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.