Rimljani prelomili, spremna zamena za Monćija!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimljani prelomili, spremna zamena za Monćija!

Postoje naznake da bi Španac mogao put Ostrva, "Vučica" ništa ne prepušta slučaju.

Za sportskog direktora "Vučice" se već neko vreme spekuliše da će karijeru nastaviti u engleskim klubovima, Mančester Junajtedu ili Arsenalu.

Prema pisanju engleskih medija, pol-poziciji imaju "Tobdžije" gde bi se Monći ponovo susreo sa Emerijem, dvojac je već radio u Sevilji.

Roma već ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremnu zamenu u slučaju odigravanja ovog scenarija, Masimilijano Mirabeli je spreman.

Reč je o bivšem sportskom direktoru Milana koji je tu funkciju obavljao od aprila 2017. godine do jula 2018. godine kada ga je na toj poziciji nasledio Leonardo.

Mirabeli nije uspeo da trgne "Rosonere" iz krize, ali stiče se utisak da nije ni mogao više usled okolnosti koje su zadesile klub.

Rimljani veruju da bi on mogao da bude pravi čovek za veoma odgovornu poziciju u italijanskom fudbalu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.