Retklif spremio metlu, sledi čistka u upravi Junajteda

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 16:11

Retklif spremio metlu, sledi čistka u upravi Junajteda

Dolazak ser Džima Retklifa u Mančester junajted mogao bi da uslovi određene promene u rukovodećoj strukturi.

Kako prenose ostrvski mediji očekuje se da bi njegov dolazak i kupovina 25 odsto akcija kluba mogli da budu ozvaničeni već u ponedeljak.

Ne samo što se očekuje da će preuzeti rukovođenje fudbalskim sektorom kluba, već će uložiti i dodatnih 280 miliona evra za unapređenje infrastrukture.

Dolazak vlasnika Ineosa usloviće svakako i određena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomeranja.

Veruje se da Retklif želi da unapredi pre svega fudbalski sektor i posebno skautsku službu, pa bi otuda posao mogla da izgube tri direktora.

Pre svih izvršni direktor Ričard Arnold, direktor fudbala Džon Murtou i direktor fudbalskih operacija, Dejvid Harison.

Klub je proteklih godina imao mnogo promašaja na transfer tržištu i cilj Retklifa biće da se situacija stabilizuje na tom planu.

Veruje se da neće smeniti menadžera Erika ten Haga i pored toga što je ekipa već zabeležila devet poraza u svim takmičenjima od početka sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.