Remi Vest Hema i Junajteda, sukob Pogbe i Nobla

Izvor: RTS, 10.Maj.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Vest Hema i Junajteda, sukob Pogbe i Nobla

Fudbaleri Vest Hema i Mančester junajteda odigrali su nerešeno, 0:0, u zaostalom meču pred poslednje kolo Premijer lige.
Junajed je „overio" drugu poziciju na tabeli, jer sada ima četiri boda više od Totenema. Za ekupu Vest Hema meč nije imao rezultatski značaj.

Oba tima su želela pobedu. Tim iz Mančestera je imao više šansi da odnese sva tri boda, ali nisu uspeli da savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golmana Adrijana. Svoje šanse propustili su Lingard, Sančez i Pogba. Domaćin je imao svoje šanse, ali je De Hea uspeo da sačuva svoju mrežu, a to mu je bio 18. susretu bez primljenog gola.

U samom finišu susrta došlo je do čarki na terenu koje su pretile da prerastu u ozbiljniji sukob, ali sve se završilo sa žutim kartonima za glavne krivce Pogbu i Nobla. Igrač Mančestera je sa leđa sapleo Nobla, a ovaj je nasrnuo na njega, srećom sve se brzo završilo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PODIVLJAO! UHVATIO POGBU ZA VRAT I POČEO DA GA DAVI! Fudbaler Vest Hema žestoko napao Francuza! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Maj.2018, 08:34

Fudbaleri Vest Hema i Mančester junajteda remizirali su bez golova na meču odigranom u Londonu, a meč je obeležio žestok obrajun Marka Nobla i Pola Pogbe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.