Rašforde, pazi se da ne postaneš novi Velbek

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rašforde, pazi se da ne postaneš novi Velbek"

Ovo su reči jednog od stručnih komentatora engleske televizije.

Markus Rašford je momak koji je zadobio poverenje Žozea Murinja, ima samo 20 godina i nakon sjajne prošle sezone, mnogi su očekivali da ove nastavi da blista.

Ipak, Džejmi Karager ne veruje da će Rašford profitirati ako ostane u Mančester junajtedu.

Karager, nekadašnji fudbaler Liverpula, smatra da Rašford ne igra na svojoj omiljenoj poziciji klasičnog napadača, već ga Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koristi na levoj strani što nije okarakterisao kao dobru stvar za 20-godišnjeg napadača.

"Ne kažem da je Žoze pogrešio što Lukaku igra pre Rašforda na poziciji klasičnog napadača, Lukaku je bolji igrač. Ali ako igrač želi da igra napadača, onda zašto čini to? Da me ne shvati Dani Velbek pogrešno, ali Markus Rašford ne želi da postane novi Velbek", rekao je Džejmi Karager.

Dani Velbek je još kod Aleksa Fergusona korišćen kao krilni igrač iako mu je prirodna pozicija isto kao i Rašfordu - klasičan napadač.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.