Ragnik: Ne možete da bude malo trudni

Izvor: B92, 26.Nov.2021, 19:33

Ragnik: Ne možete da bude malo trudni

Nemački stručnjak Ralf Ragnik, po svemu sudeći, postaće novi menadžer Mančester junajteda.

Još uvek aktuelni sportski direktor Lokomotive iz Moskve će pokušati u naredna 48 sata da izađe iz ugovora sa ruskim timom i da bude promovisan na "Old trafordu".

U međuvremenu, dao je zanimljivu izjavu za engleski "Dejli Telegraf" kada je upitan kako će izgledati njegov Junajted.

"Morate da budete svesni kakvu vrstu fudbala želite da igrate. Onu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 'malo presinga'? Dajte, molim vas. Šta to znači malo presinga? Malo presinga je kao da kažete da je neko malo trudan. Ili ste trudni ili niste! Dakle, želite li igrati presing ili ne?", uzvratio je Ragnik.

Razrešenje njegove situacije u Moskvi i najavljena promocija u Mančesteru trebalo bi da bude održana do kraja tekuće sedmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.