Rafael: Želim zauvek da ostanem u Junajtedu

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafael: Želim zauvek da ostanem u Junajtedu

Fudbaler Mančester junajteda Rafael rekao je da bi voleo da zauvek ostane na Old Trafordu.

"Želim da ostanem ovde zauvek ako je to moguće. To sad zavisi od mene, moram dobro da igram. Želim da ostanem... Kada sam došao mnogo igrača mi je pomoglo - Rajan Gigs, Pol Skols i Geri Nevil. I ja želim tako da pomognem mlađim igračima koji sada dolaze", rekao je Rafael za britanske medije.

Brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbaler je u Junajted došao 2008. godine, a debitovao je na meču protiv Kvins Park Rendžersa.

"Navijači u Mančesteru su jednostavno toliko dobri na svakoj utakmici, čak i ako izgubimo oni i dalje pevaju i prave buku. Volim te navijače", kazao je Rafael.

Ovakvi igrači su sada najpotrebniji "crvenim đavolima" kada prolaze kroz jedan od najlošijih perioda u klupskoj istoriji, a poslednji udarac dobili su od Lestera porazom sa 3:5, iako je Junajted početkom drugog poluvremena vodio sa 3:1.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRAZILAC NE MARI ZA RASULO U JUNAJTEDU: Ostao bih ceo život na Old Trafordu

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014

Fudbaler Mančester junajteda Rafael rekao je da bi voleo da zauvek ostane na Old Trafordu.. . - Želim da ostanem ovde zauvek ako je to moguće. To sad zavisi od mene, moram dobro da igram. Želim da ostanem… Kada sam došao mnogo igrača mi je pomoglo – Rajan Gigs, Pol Skols i Geri Nevil. I ja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.