Potvrđeno, odlazi Marsijal!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, odlazi Marsijal!

Francuski fudbaler iz Mančester junajteda odlazi ovog leta.

Čekaju se adekvatne ponude za Antonija Marsijala koji je izrazio želju da ode iz Mančester junajteda.

Ova informacija je potvrđena od strane njegovog agenta, Filipa Lambolija.

"Nakon što je razmislio i pogledao sve mogućnosti, Marsijal je odlučio da želi da napusti Mančester junajted", rekao je Lamboli.

"Ima mnogo razloga za to. Sada je rano govoriti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ćete biti obavešteni o tome. Mančester junajted je želeo da mu produži ugovor, nije želeo da ode, ali nije postignut dogovor u prethodnim mesecima. Ako Mančester junajted koji važi za najjači klub na svetu ne može da se dogovori osam meseci sa fudbalerom, onda znači da mu taj fudbaler i nije toliko bitan", rekao je Lamboli.

On je istakao i da su ovu odluku doneli pažljivo i sa dosta razmatranja.

"Došlo je vreme, prirodno je da karijeru nastavi na drugom mestu", rekao je Marsijalov agent.

Dakle, Murinjo ostaje bez krilnog igrača, pitanje je ko bi mogao da ga dovede. Juventus se za sada najviše pominje u medijima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poruka za Juventus " Marsijal želi da napusti Junajted

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 11:58

Napadač Mančester junajteda Antoni Marsijal izrazio je nameru da napusti klub ovog leta...To je potvrdio njegov agent Filip Lamboli istakavši da je došlo vreme da on "nastavi dalje", iako Junajted želi da produže ugovor..."Nismo uspeli da se dogovorimo već nekoliko meseci. Nakon što smo sagledali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.