Posebni dovodi svog pulena iz Čelsija?

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebni" dovodi svog pulena iz Čelsija?

Španska štampa piše da je Sesar Aspilikueta velika želja Žozea Murinja.

Nakon dovođenja Erika Bailija iz Viljareala, defanzivna linija 'Đavola' mogla bi da bude jača i za španskog beka.

Murinjo ima na raspolaganju transfer budžet od 200 miliona funti i u sklopu planova mu je izgleda i dovođenje Aspilikuete.

Do ovih saznanja došao je 'AS', ali nema informacija koliko novca je Mančester Junajted spreman da ponudi Čelsiju. Spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da bi ta cifra mogla da bude između 10 i 12 miliona funti.

Aspi je leta 2012. godine stigao na 'Stamford Bridž' iz marseljskog Olimpika, čije je boje branio tri sezone, pre toga je igrao u matičnoj Osasuni.

26-godišnji defanzivac navodno nije u planovima novog menadžera 'Plavaca' Antonija Kontea i sve su glavnije priče da će ovog leta otići iz kluba, a osim Murinja,  interesovanje za njega su pokazali Atletik Bilbao i Pari Sen-Žermen.

Sesar Aspilikueta Tanko je trenutno sa reprezentacijom Španije u Francuskoj, nije igrao na prvoj utakmici na EP protiv Češke koju je 'Furija' dobila minimlacem. Do sada je zabeležio 15 nastupa u dresu sa državnim grbom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo ponovo sarađuje sa Volfsburgom

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016, 13:00

Prodao im je Kevina De Brujnea i Andrea Širlea, a sada bi mogao da pazari na "Folksvagen Areni"...Nikad kraja spekulacijama kada su u pitanju transfer mete Mančester Junajteda...Sada se u medijima pojavila informacija, da je Mančester Junajted zainteresovan za krilnog fudbalera "Vukova" i nemačke...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.