Poketino: Poslali smo jasnu poruku

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino: Poslali smo jasnu poruku

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino istakao je da je pobeda njegovog tima nad Mančester Junajtedom vrlo važna, pošto mu obezbeđuje dobru poziciju na tabeli.

Sparsi su kao gosti savladali Crvene đavole sa 3:0. Totenhem je tako pokorio Old Traford posle četiri meča bez datog gola

"Vrlo nam je važna ova pobeda jer nas je stavila u dobru poziciju. Mogao bih da kažem da smo ovom utakmicom poslali poruku našim rivalima šta mogu da očekuju. Pokazali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da verujemo u sebe. Osvojili smo sva tri boda, ali moramo da ostanemo mirni", kazao je Poketino i dodao:

"To ne znači da nećemo da se radujemo jer je Junajted veliki tim i nije lako igrati kod njih u gostima. Možda možete da postignete gol, pa da čuvate rezultat. Međutim, moji igrači su pokazali karakter, pa su tražili šansu i za drugi i za treći".

Sparsi su se pridružili tročlanoj grupi ekipa sa svih devet bodova
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Poketino: "Poslali smo jasnu poruku svima!"

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018

Španski stručnjak nije krio zadovoljstvo nakon velike pobede nad Junajtedom...U trećem kolu Premijer lige Engleske fudbaleri Totenhema su ubedljivo savladali Mančester junajted na Old Trafordu sa 3:0...Žoze Murinjo smatra da nije nadmudren, dok menadžer "Pevaca" Maurisio Poketino smatra da je ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.