Pogba odjednom najbolji vezista u Evropi?!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba odjednom najbolji vezista u Evropi?!

Svašta se pričalo o njemu, ali je za samo dve utakmice ponovo kupio kritičare.

Mančester junajted je otpustio Žozea Murinja i na njegovo mesto postavio Ole Gunara Solskjera, makar do kraja sezone.

Norvežanin je sjajno počeo svoju trenersku karijeru na "Old Trafordu", njegovi puleni su upisali trijumfe protiv Kardifa (5:1) i Hadersfilda (3:1).

U obe utakmice veliki uticaj je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pol Pogba, u prvoj sa dve asistencije, u drugoj sa dva pogotka, igra kao preporođen.

Loše je počeo Francuz sezonu, nije ni u finišu minule blistao, pa je često bio na udaru kritika, ali je prosto progledao od kako je klub napustio Murinjo. Da li je inat ili nešto drugo, čini se da nikada nećemo zasigurno znati.

Bilo kako bilo, za dva meča je Pogba pokazao koliko je bitan za igru "Đavola", a bivši fudbaler "Đavola" Fil Nevil ga je uprkos "užasnih 18 meseci" okarakterisao kao "najboljeg vezistu u Evropi u ovom trenutku".

"Ole je u prethodne dve utakmice bio veoma srećan, govorio je prave stvari.

Imali su najboljeg igrača na terenu i verovatno najboljeg vezistu u Evropi u ovom trenutku, Pola Pogbu, koji je igrao razočaravajuće, užasno u poslednjih 18 meseci zbog neslaganja sa trenerom.

Čini se da su okovi skinuti, on igra sa puno slobode, paseve je povratio na najbolji nivou.

Pazite, on je najbolji igrač u klubu kada je u svom najboljem izdanju i sa ovakvim nastupima trebalo bi da donosi 12 do 15 golova po sezoni. To tokom svoje karijere nije bio, ali bi mogao da bude
", rekao je Nevil.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić o osmehu!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018

Presrećan je i zbog gola i zb og nove pobede Junajteda...Srpski reprezentativni vezista Nemanja Matić juče je dao značajan doprinos drugoj uzastopnoj pobedi Mančester junajteda posle dolaska novog trenera Ole Gunara Solskjera...Postigao je i vodeći gol u pobedi nad Hadersfildom od 3:1, pa je posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.