Pogba naručio još jedno pojačanje kod Murinja!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba naručio još jedno pojačanje kod Murinja!

Posle Lukakua, Pol Pogba ima još jednu želju.

Mančester junajted je ispunio dve važne želje ovog leta, stigli su Viktor Lindelof i Romelu Lukaku, koji je bio posebna narudžbina Pol Pogbe, pošto svi znamo kako su se družili i trenirali u Los Anđelesu i pre potpisa.

Međutim, Francuz sada ima još jednu želju, a to je Serž Orije iz Pari sen Žermena.

Pogba je već saopštio upravi kluba i Žozeu Murinju da veruje da bi se ovaj desni bek odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uklopio u sistem Mančester junajteda.

Pored svega toga, ovo bi bio pametan potez i zbog cene na tržištu, pošto Orije može da ide za 20 do 25 miliona evra, naročito sada kada se zna da će Dani Alveš biti prvi desni bek.

Pogba veruje da bi sa Orijeom i Lindelofom odbrana Junajteda dobila na brzini i čvrstini, a videćemo šta će uraditi Murinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.