Počeo sa emitovanjem TV kanal Nova Sport

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Dec.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sa emitovanjem TV kanal Nova Sport

U prvoj nedelji emitovanja, Nova Sport ekskluzivno donosi direktne prenose fudbalskih mečeva Premijer lige: Mančester junajted – Totenhem, kao i gradski derbi Mančester siti – Mančester junajted.

Gledaoce u ovoj sedmici očekuju uzbudljive košarkaške utakmice Evrolige, a u centru pažnje biće susret Armani – Crvena zvezda, kao i onaj između najljućih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Ljubitelji engleske Premier lige će, na kanalu Nove Sport moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premier ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport.

Liga nacija je jedno od najmlađih fudbalskih takmičenja, a na Nova Sport kanalu ljubitelji fudbala moći će da bodre svoje reprezentacije ili favorite iz drugih zemalja. Osim fudbala, novi kanal prenosiće i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i sve mečeve Zvezde, Partizana. Najgledniji teniski turniri iz Japana, Kine i SAD-a u kojima učestvuju i naši teniski asovi takođe se sele na Nova Sport kanal.

Novi kanal biće i „kuća” američkog fudbala kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Fanove očekuju najinteresantniji mečevi najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji se pobednik kruniše u velikom Super Bowl-u.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.