Pirs: Runijeva povreda dobra za reprezentaciju Engleske

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirs: "Runijeva povreda dobra za reprezentaciju Engleske"

Bivši reprezentativac 'Gordog Albiona' dao izjavu u svom stilu.

Kapiten Mančester Junajteda, Vejn Runi, će zbog teže povrede biti van terena u naredna dva meseca.

Dok je engleska fudbalska javnost šokirana zbog izostanka rekordera reprezentacije Engleske, proslavljeni engleski fudbaler, Stjuart Pirs, ima drugo viđenje ove situacije.

Legendarni fudbaler Notingem Foresta smatra da će njegov izostanak povoljno uticati, jer će fudbaleri, koji nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imali priliku da se naiigraju u dresu reprezentacije Engleske mogli da dobiju veću minutažu i steknu preko potrebno iskustvo pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Reprezentacija Engleske igra dva prijateljksa meča, protiv Nemačke i Holandije, pa popularni 'Psiho' smatra da je to idelna prilika da selektor Engleske Roj Hodžson 'baci u vatru' dva fudbalera koji su u sjajnoj formi, Vardija i Kejna.

"Smatram da je ovo veliki bonus za reprezentaciju, Runi će se odmoriti do leta, a i neki fudbaler će imati priliku da pokažu šta znaju", rekao je Pirs.

"Njegov izostanak će jedino pogoditi njegov klub, pošto Mančester Junajted ima neke bitne mečeve do kraja sezone", zaključio je Pirs.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Flores: "Dini je idealna zamena za Runija"

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016

Menadžer 'Stršljenova smatra da je napadač njegovog kluba najbolja alternativa za povređenog napadača Mančester Junajteda...Napadač kluba sa 'Old Traforda', Vejn Runi, zbog povrede će biti odsutan sa terena oko 2 meseca...Izostanak popularnog 'Vaze' biće prilika za neke fudbaler koji do sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.