Pesma za Ronalda pri izlasku sa Old Traforda! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma za Ronalda pri izlasku sa "Old Traforda"! (video)

Kristijano Ronaldo ima razlog da bude zadovoljan nakon gostovanja Mančester junajtedu.

Gostovanje na "Old Trafordu" bilo je veoma bitno Juventusu, ali je posebno bilo za Kristijana Ronalda. Ovaj fudbaler je svojevremeno nosio dres kluba iz Mančestera, a stekao je veliku slavu igrajući za njega.

Doneo je dosta toga lepog klubu, što se može zaključiti i iz pesme navijača Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na samom kraju današnjeg programa na "Old Trafordu".

Oni su pevali "Viva Ronaldo" kada je ovaj fudbaler napuštao igralište.

Pogledajte i te scene.

United fans sing ‘Viva Ronaldo’ to Cristiano Ronaldo as he leaves the pitch #mufc pic.twitter.com/XZDOLuOO7u

— Samuel Luckhurst (@samuelluckhurst) October 23, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RONALDO JE LJUDINA: Navijač Mančester junajteda uleteo na teren i pojurio ka Kristijanu, a fudbaler Juventusa uradio nešto što niko ne bi (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2018, 16:50

Kristijano Ronaldo je sa Juventusom gostovao svom bivšem klubu Mančester junajtedu, a na "Old Trafordu" je dočekan ovacijama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.