Pep, Žoze i Konte u ratu za Italijana!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep, Žoze i Konte u ratu za Italijana!

Svima je potreban stub odbrane i sva trojica žele istog igrača!

Čelsi, Mančester siti i Mančester junajted ušli su u trku za štopera Juventusa Leonarda Bonućija.

Kako prenosi La Stampa, inače bliska dešavanjima u torinskom klubu, sva tri engleska kluba pokušavaju da dovedu iskusnog 29-godišnjeg štopera.

Antonio Konte odlično poznaje kvalitete ovog igrača pošto su zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvojili tri titule u Seriji A.

S druge strane, Siti i Junajted imaju problema na pozicijama štopera i Pep Gvardiola i Žoze Murinjo učiniće sve da dovedu adekvatna pojačanja na poziciji štopera.

Gvardiola neće računati na Demikelisa, dok Kompani ima mnogo problema sa povredama, dok je u Junajtedu u prošloj sezoni na visini zadatka bio jedino Kris Smoling.

Jasno je da su obojici pojačanja neophodon, ali ipak, to neće biti nimalo lako, pošto je Bonući nedavno izrazio želju da ostane u Juvetusu, a pitanje je da li će se i italijanski šampion tako lako odreći svog lidera u odbrani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.