Pelegrini bi da pazari na Old Trafordu

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini bi da pazari na "Old Trafordu"

Kako prenose engleski mediji, "Čekićari" su zainteresovani za fudbalera Mančester junajteda.

Manuel Pelegrini je preuzeo klupu Vest Hema i već naveliko radi na sastavljanju ekipe za narednu sezonu.

Stigao je Rajan Frederiks iz Fulama kao slobodan igrač, "Čekićari" su blizu angažovanja i fudbalera Lacija, put "Olimpijskog stadiona" mogao bi da krene i bivši golman Arsenala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pragu kluba je i defanzivac Tuluza Isa Diop, a najveća Pelegrinijeva želja je vezista Pari sen Žermena.

Tu ipak nije kraj spiska fudbalera za koje je Pelegrini zainteresovan, on želi dodatno da ojača i odbranu, pa bi tako u redovima svoje ekipe voleo da vidi štopera Mančester junajteda Krisa Smolinga.

Nije se najbolje pokazao 28-godišnji engleski reprezentativac minule sezone na "Old Trafordu", Murinjo traži pojačanje u zadnjoj liniji, pa bi bivši štoper Fulama mogao da promeni sredinu ovog leta.

Vest Hem je spreman da mu ponudi utočište, nije poznato koliko su spremni da ponude "Đavolima" za njegove usluge, kao ni koliko bi Junajted mogao da traži za engleskog reprezentativca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.