PREOKRET Mandžukić bio viđen na Old Trafordu, ali…

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET Mandžukić bio viđen na Old Trafordu, ali…

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić višak je u Juventusu kod Mauricija Sarija. Njegov prelazak u Mančester junajted bio je već “gotova stvar”, ali… Kako tvrde italijanski mediji, nekadašnji hrvatski reprezentativac ostaje na “čizmi”.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Juventus – Bolonja je 2.00. 
On je dogovorio lične uslove sa “rosonerima”. Mandžukić će se pridružiti zemljacima Antu Rebiću i funkcioneru slyvnog kluba Zvonimiru >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Bobanu.
Kod Masimilijana Alegrija Hrvat je bio nezamenjiv, ali ga je Sari precrtao. Nije prijavljen za Ligu šampiona, a čeka se samo januar da napusti “damu”. Pre Juvantusa nosio je dresove Dinama iz Zagreba, Volfsburga, Bajerna i madridskog Atletika.
Mandžukić je prošle godine bio vicešamiomn sveta sa “kockastima”, a posle Rusije se oprostio od dresa sa državnim grbom.

The post PREOKRET Mandžukić bio viđen na Old Trafordu, ali… appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.