PL: Osam nominacija za gol meseca (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Osam nominacija za gol meseca (video)

Nakon tri odigrana kola u Premijer ligi, videli smo pregršt sjajnih golova.

Počela je Premijer liga 11. avgusta, a poslednji mečevi u okviru meseca avgusta odigrani su minulog vikenda.

Sada sledi reprezentativna pauza, pa je pravo vreme da se prisetimo najboljih detalja iz prva tri kola engleskog šampionata.

Mančester Junajted je nakon tri uvodno susreta istakao ozbiljnu kandidaturu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za titulu, Liverpul je prijatno iznenadio svoje navijače bez Kutinja, savladali su i Arsenal sa 4:0, dok je svakako najprijatnije iznenađenje neporažena ekipa Hadersfilda, koja je treća na tabeli sa sedam bodova.

Kako je Žoze Murinjo kandidat za trenera meseca, tako su i Frank De Bur i Slaven Bilić kandidati za dobijanje otkaza, Holanđanin i Hrvat su sa svojim Kristal Palasom i Vest Hemom ubedljivo najgori u ligi, doživeo je i Bornmut tri poraza, ali se čini da će se Edi Hau daleko lakše oporaviti od lošeg starta.

Videli smo u prva tri kola i gomilu lepih poteza, akcija, golova, a najboljih osam pogodaka, koji su se našli u izboru za gol meseca pogledajte u nastavaku.

.@premierleague worldies are back! Vote now for who you want to win August's Carling Goal of the Month Award! 👉 https://t.co/dZ1MAcwseR pic.twitter.com/QC3bJgrSFJ

— Carling (@carling) 01. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koji trener je obeležio avgust u Premijer ligi?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Izašla je lista od pet imena, za trenera meseca u engleskoj PL...Mančester Junajted je za sada neprikosnoven u elitnom rangu engleskog fudbala, u prva tri kola upisali su tri trijumfa, postigli 10 golova, nisu primili nijedan, pa je Žoze Murinjo aspolutni favorit za prvu trenersku nagradu ove sezone...Uz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.