PL: Liverpulova ne staje, Džordanova srećna cevanica

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Liverpulova ne staje, Džordanova srećna cevanica

Šta to beše poraz Liverpula u Premijer ligi? Poslednji poraz "redsi" su pretrpeli sredinom decembra kada ih je u potpunosti nadigrao Mančester junajted (3:0). Od tada - ili remi, ili pobeda. U poslednjem meču 29. kola nacionalnog šampionata slavili su na gostovanju Svonsiju (1:0).

Igrom u prvih 45 minuta izabranici Brendana Rodžersa i ne mogu baš da se pohvale. "Labudovi" su ih u tom periodu nadigrali, ali je na golu bilo fantastični Simone Minjole.

Belgijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čuvar mreže je u nekoliko navrata spasao sigurno vađenje lopte iz mreže. Na veliki odmor ekipe su otišle miroljubivo (0:0).

U drugom delu Liverpul je zaigrao znatno bolje, skoncentrisanije i odlučnije u nameri da se kući vrati sa sva tri boda. Konstantna ofanziva isplatila se u 68. minutu.

Danijel Staridž je uputio odlučnu loptu za Džordana Hendersona, koji ipak nije uspeo da stigne do nje, već je protivnički defanzivac u nameri da izbije loptu pogodio zamenika kapitena u cevanicu, posle čega je lopta pukom srećom završila iznad Fabijanskog, a onda i u golu.

U poslednjih dvadesetak minuta igre vreme je radilo za goste. I, što se njih tiče, dobro "odradilo"...

Srpski reprezentativac Lazar Marković ceo meč presedeo je na klupi.

Liverpul trenutno ima 54 boda i ozbiljno se uključio u trku za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vredan minimalac: Liverpul pripretio Junajtedu pred međusobni duel na Enfildu

Izvor: Blic, 16.Mar.2015

Fudbaleri Liverpula pobedili su Svonsi na gostovanju sa 1:0, u poslednjem meču 29. kola Premijer lige...Iako je Svonsi bio dominantan u prvom poluvremenu, sve se preokrenulo u drugih 45 minuta, kada je stigla kazna za neiskorišćene prilike, uz malo sreće za Liverpul...RT LFC_Squad: Nih Gol-nya Henderson....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.