Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAUZIRA: Mančester bez Van Persija nekoliko nedelja

Napadača ’crvenih đavola’ Van Persija očekuje nekoliko nedelja pauze zbog povrede članka. Povredu je doživeo u poslednjim trenucima poraza od Svonsija sa 2:1 prošle subote. On je postigao deset golova za Junajted ove sezone. 

Povreda nije teška, ali da će tim neko vreme biti bez njega.
- Robin je povređen. On je jedini povređeni igrač kojeg imam u timu, tako da MajklaKarik menja Van Persija. Ima povredu članka, ne mislim da je teška, ali je oporavak dug. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da kažem da će to biti jedna ili dve nedelje, moraćemo da sačekamo i vidimo – naglasio je Van Gal.
Dvonedeljna pauza bi značila da bi Van Persi mogao da bude spreman za duel as Totenhemom. ‘Crveni đavoli’ su trenutno na četvrtom mestu tabele, sa 13 bodova manje od vodećeg Čelsija, a samo jednim manje od trećeplasiranog Arsenala.
hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Van Gal: Trenutno nemamo igrača koji može da postigne 20 golova u sezoni

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015, 13:37

Mančester junajted je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige, sa gol razlikom 44:26, a najbolji strelac u nacionalnom prvenstvu je Robin van Persi sa deset golova. Poređenja radi, Dijego Kosta iz Čelsija i Serhio Aguero iz Mančester sitija su se u strelce upisali po 17 puta...Da ima problema sa...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.