Otkriveno - Prvi neuspeh Junajteda na letnjoj pijaci!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Prvi neuspeh Junajteda na letnjoj pijaci!

"Đavoli" su zakasnili sa ponudom, navijači će biti veoma razočarani.

U Engleskoj je prelazni rok počeo, klubovi su krenuli da se pojačavaju, sve je više transfer spekulacija koje prerastaju u ozbiljne poslove.

Mančester junajted je jedan od klubova od kojih se očekuje da budu veoma aktivni ovog leta, imali su sezonu za zaborav, sada je na Solskjeru i Edu Vudvordu da osveže tim kako znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i umeju i povrate stari sjaj klubu sa "Old Traforda".

Ipak, loše je počelo.

Poznato je da "Đavoli" jure jedno kvalitetno pojačanje na poziciji krila, pa je tako potpredsediku Vudvordu za oko zapao reprezentativaca Nemačke Julijan Brandt.

Najavili su iz Leverkuzena da bi sjajni fudbaler mogao da promeni sredinu ovog leta, a ubrzo je obelodanjeno i da je postao novi član Borusije Dortmund.

U Junajtedu nisu znali za njegov dugovor sa "Milionerima", pa su poslali ponudu od 25 miliona evra na adresu "Farmaceuta", samo da bi dobili odgovor da Brandt ima novi klub.

U tom trenutku još ništa nije bilo zvanično, ali je bilo jasno da je uprava Mančestera zakasnila, Brandt je bio pred promocijom na "Signal Iduna Parku".

Transfer je nedavno i ozvaničen, Brandt je parafirao saradnju sa Borusijom Dortmund, koja je za njegove usluge platila 25 miliona evra, što je zaista sjajan posao za viceprvaka Nemačke.

Tako su "Đavoli" ostali praznih šaka, a Borusija je pored Brandta angažovala i Nika Šulca iz Hofenhajma, još jednog reprezentativca Nemačke, kao i Torgana Azara, mlađeg brata zvezde Čelsija, za kojeg bi se mnogi takođe složili da bi bio dobro pojačanje za Junajted.

Za svako od pomentih pojačanja izdvojili su po 25 miliona evra, pa su tako za 75 miliona maltene završili prelazni rok u samom startu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.