Operacija Povratak - Juventus ima plan, kolateralna šteta Kristijano Ronaldo!?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operacija "Povratak" - Juventus ima plan, kolateralna šteta Kristijano Ronaldo!?

Pomalo čudni navodi dolaze nam sa Apenina.

Već mesecima se spekuliše o tome da bi Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus.

Pitanje je koliko ga još Mančester junajted može trpeti jer ne pruža partije kakve se očekuju od njega, a navodno ni on ne bi imao ništa protiv da napusti Old Traford.

Prema pisanju Kalčomerkata, Juve ozbiljno razmatra mogućnost da vrati svog bivšeg fudbalera, a to bi moglo da znači prodaju jednog od dvojice veoma bitnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača za tim Mauricija Sarija.

Prva i ipak realnija jeste Miralem Pjanić ne samo zbog finansijskog aspekta, odlazak Bosanca bi pokrio najveći deo potencijalnih troškova oko plate i obeštećenja za Pogbu, već i kada se radi o konkurenciji na sredini terena koja je žestoka.

Sa druge strane, spominje se čak i odlazak Kristijana Ronalda koji u poslednje vreme pruža sjajne partije u dresu "bjankonera", no teško je verovati da će ga se torinski klub tako lako odreći.

O eventualnoj trampi između dva kluba za sada se ne govori, ali do leta je sve moguće...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.