Izvor: RTS, 12.Jun.2022, 08:37

Odbačena tužba za silovanje protiv Kristijana Ronalda

Američki sud odbacio je građansku tužbu za silovanje protiv portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda. Tužbu je podnela bivša američka manekenka iz Nevade Ketrin Majorga.
Okružni sudija u Las Vegasu Dženifer Dorsi odbacila je građansku tužbu protiv Ronalda zbog navodnih prekršaja advokata tužioca.

Majorga je optužila napadača Mančester junajteda da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu.
Međutim, sud je 2019. odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ne goni Ronalda u krivičnom postupku zbog nedostatka dokaza, dok je tri godine kasnije odbačena i tužba.
Sudija Dorsi kaznila je zbog "lošeg ponašanja" Lezlija Marka Stovala, advokata Ketrin Majorge.
Advokat je sankcionisan zbog korišćenja procurelih i ukradenih dokumenata u kojima se detaljno opisuju razgovori Ronaldovih advokata i klijenta. Dorsijeva je istakla da je to "uprljalo" slučaj preko granica iskupljenja.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbačena tužba protiv Ronalda

Izvor: Danas, 12.Jun.2022

Sud u SAD odbacio je tužbu za silovanje protiv Ronalda koju je podnela američka manekenka Ketrin Majonga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.