Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 17:58

Od Bajerna nema vajde, Konte se uzda u premijerligaše

Za Perišića navodno pitaju Totenhem i Mančester Junajted...

Bajernu je prošao rok za aktiviranje otkupne klauzule za Ivana Perišića. Prilikom pozajmljivanja hrvstkog asa od Intera ugovoreno je da Bavarci do 31. maja imaju opciju da za 20.000.000 evra otkupe ugovor krilnog napadača, ali kako to nisu učinili u predviđenom roku taj posao, u datom aranžmanu, više nije aktuelan. Nerazuri su bez obzira na sve bili spremni da sarađuju sa Bajernom. Nemci su tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << popust, Inter spustio cenu na 15.000.000 - jer želi da se reši velike plate igrače - ali Bajern nema nameru da za 31-godišnjaka i fudbalera koji bi bio zamena za Gnabrija i Komana da više od 10.000.000.

Tako su Bavarci praktično ispali iz igre, a u prvi plan izbila dva premijerligaša. Kako navode pojedini nemački portali - doduše ne baš respektabilni - na Interovu adresu mogle bi uskoro da stignu ponude Totenhema i Mančester Junajteda.

Englezi se mnogo lakše rastaju s milionima od Nemaca, za njih cifra od 15.000.000 ne bi trebalo da bude nikakav problem čak ni u doba krize, pa bi Antonio Konte uskoro mogao da reši jedan od svojih gorućih problema. Za sada se ne pominje ko je u prednosti - Totenhem ili Mančester, odnosno ko je konkretniji...

Ivan Perišić nastupio je na 27 utakmica otkako je stigao u Minhen. Zabeležio je sasvim dobar učinak - pet golova i osam asistencija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.