Novi dokaz, rastanak Pogbe i Junajteda sve bliži!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dokaz, rastanak Pogbe i Junajteda sve bliži!

Kako stoje stvari, Francuza od leta nećemo gledati na "Old Trafordu".

Pol Pogba je glavna tema u Mančesteru ovih dana, sasvim sigurno u "crvenom" delu grada.

Ima sve manju podršku u klubu, postaje jasno da je on razlog loše atmosfere, sve se više priča o njegovom odlasku iz kluba.

Preneli smo danas, Rajola je otkazao pregovore oko novog ugovora, postaje sve jasnije da je rastanak neminovan.

Sada se pojavio još jedan dokaz, preneli su ga španski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji, naime, Pol Pogba je odbio da uzme vizu koja mu je potrebna da bi u Kini odradio jedan deo priprema sa Mančester junajtedom.

To je još jedan jasan znak da nešto ne štima i da Francuz želi da napusti "Old Traford".

Real je zainteresovan, Mančester neće moći mnogo da bira, u igri je i Juventus, koji bi rado ponovo video Francuza u svojim redovima, ali je utisak da je "kraljevski" klub najbliži francuskom reprezentativcu u ovom trenutku, pre svega zbog platežne moći.

Videćemo ipak šta će doneti leto, Italijani sa druge strane tvrde da bi Pogba pristao i na smanjenje plate, samo da se vrati u Torino, ali nema sumnje da je i Real jako primamljiva opcija.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.