Nestvarna priča mladog fudbalera Junajteda FOTO

Izvor: B92, 26.Nov.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarna priča mladog fudbalera Junajteda FOTO

Mladi fudbaler Mančester junajteda Maks Tejlor je dobio poziv menadžera Olea Gunara Solskjera za utakmicu protiv Astane.

Momaku rođenom 2000. godine u Mančesteru je u februaru ove godine dijagnostifikovan rak testisa, posle čega je bio podvrgnut hemioterapijama.

Lekarski tim Junajteda mu je u septembru dao dozvolu da se vrati profesionalnim obavezama, a svega dva meseca kasnije bi mogao da debituje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za prvi tim legendarnog kluba.

"Osećam se ponosno i srećno što sam opet na terenu sa svojim saigračima i prijateljima. Bez pomoći porodice, saigrača i doktora moj povratak na teren u ovom periodu ne bi bio moguć", naveo je Tejlor po dolasku na prvi trening tima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Inspirativna priča Maksa Tejlora: Pre godinu dana na hemoterapijama, u četvrtak debi za prvi tim Mančester Junajteda

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2019, 01:09

Mladi defanzivac Mančester Junajteda Maks Tejlor (19) putovaće sa ostatkom seniorskog tima na gostovanje u Nur-Sultanu protiv Astane (četvrtak, 16.50 časova) i to samo 12 meseci nakon što je bio podvrgnut hemoterapijama u borbi sa rakom testisa. Perspektivni štoper Cevenih đavola jedan je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.