Nema novca za Sanča, Junajted bira prelazno rešenje u Rimu?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 20:51

Nema novca za Sanča, Junajted bira 'prelazno' rešenje u Rimu?

Transfer pijaca dobrano pogođena korona pandemijom.

Cena Džejdona Sanča se ne spušta ispod 100 miliona funti.

Iako jedan od najbogatijih kluba sveta Mančester Junajted ne planira da izdvoji toliko za jedno igrača, te će se tragati za alternativama.

Prema pisanju engleskih medija jedna od takvih meta jeste Čengiz Under iz Rome. Turčin se nije proslavio ove sezone, zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je svega tri gola bez asistencije u Seriji A. Jasno da su ga povrede i ove godine sputale da pokaže svoj puni potencijal.

Turskog ofanzivac navodno prate još Arsenal i Everton, "tobdžije" su zainteresovane i za Džastina Klajverta takođe fudbalera "vučice", ali i prati se i dalje Rajan Frejzer koji će biti željena meta na Ostrvu pošto je po kraju sezone slobodan igrač.

Izgleda da će Junajted uložiti sve snage u kreativca poput Džeka Griliša, a onda se 'potući' sa konkurencijom oko transfera jeftinijih alternativa za nedodirljivog Džejdona Sanča.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.