Nastavlja da se krčka - Agenti Brazilca guraju transfer ka Junajtedu?!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja da se 'krčka' - Agenti Brazilca guraju transfer ka Junajtedu?!

Nezadovoljstvo je imalo svoj epilog po završetku meča sa Levanteom.

Kutinjo je ujedno bio i jedan od najslabijih aktera u utakmici Kupa Kralja gde je imao neverovatnih sedamnaest izgubljenih lopti.

Ali ono zbog čega su agenti Brazilca negodovali jeste izjava pomoćnog trenera Barselone Jona Aspijasua.

Španski trener je pre meča koji se igrao u četvrtak izjavio kako Kutinjo ne igra na visokom nivou ove sezone što je izazvalo nezadovoljstvo u taboru dvadesetšestogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača.

Mančester Junajted vreba iz prikrajka -  mogao bi da iskoristi trenutno nezadovoljstvo obe strane i pomogne sebi. Cena svakako neće biti mala - ipak je Brazilac prošle zime koštao 130 miliona evra, ali uzimajući u obzir formu Brazilca 'Đavoli' možda izboksuju neki popust.

Druga varijanta kao što smo već pisali jeste trampa Brazilac za Brazilca u slučaju povratka Nejmara na Kamp Nou.

Jedno je izgleda izvesno - ako se ne desi neki obrt u njegovoj formi, Kutinjo je na izlaznim vratima Barselone.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted pregovara, Liverpul u strahu!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019

Kontakti uspostavljeni, hoće li vezista "zariti nož u leđa" svim Skauzerima?..Sve više se piše da je Barselona razočarana Filipeom Kutinjom i da bi to mogao da iskoristi Mančester junajted...Brazilac igra jako slabo ove sezone, posebno je na udaru nakon poraza od Levantea u Kupu kralja, te španski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.