NOVI GAZDA PRESEKAO: Poznata sudbina Ten Haga na klupi Junajteda

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:05

NOVI GAZDA PRESEKAO: Poznata sudbina Ten Haga na klupi Junajteda

Održan sastanaka sa Džimom Retklifom...

Menadžer Mančester junajted Erik ten Hag kaže da je obavio izuzetno konstruktivan i pozitivan razgovor sa Ser Džimom Retklifom, novim vlasnikom 25 odsto deonica kluba i čovekom koji će biti glavni za fudbalske operacije, te da se obojica raduju saradnji.

Naime, Retklif, prvi čovek INEOS kompanije, ušao je u Junajted, a njegova uloga u sportskim pitanjima biće ključna.

Ovaj milijarder je posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trening centar u Karingtonu i tom prilikom razgovarao sa Ten Hagom, o čijoj sudbini se često govori zbog izuzetno loših rezultata ove sezone.

- Sve je bilo vrlo pozitivno. Imali smo dug sastanak, mnogo sati smo sedeli zajedno, po mnogim pitanjima delimo mišljenje. Bio je to veoma konstruktivan sastanak i radujemo se što ćemo sarađivati  - rekao je Ten Hag.

Đavoli zauzimaju osmo mesto u Premijer ligi, posle 20 odigranih mečeva. Osmog januara ih čeka duel sa Viganom u trećem kolu FA kupa.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Hag,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.