NE, NIJE ŠALA: Hari Megvajer igrač meseca u Premijer ligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:06

NE, NIJE ŠALA: Hari Megvajer igrač meseca u Premijer ligi!

Najosporavaniji defanzivac ikada...

Jedan od najosporavanijih fudbalera na planeti, a sigurno najosporavaniji u Engleskoj, štoper Mančester junajteda Hari Megvajer proglašen je za najboljeg igrača novembra meseca u Premijer ligi.

Standardni prvotimac "crvenih đavola" i rerpezentacije Engleske kontantno je na meti kritika, ali je svoje kritičare "ućutkao" sjajnim partijama u prthodnm mesecu za koje je dobio laskavo priznanje.

Mančester junajted je slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sve tri premijerligaške utakmice u novembru, a tim Erika ten Haga nije primio ni gol na njima, najviše zahvaljujući Megvajeru.

Megvajer i drugovi savladali su Fulam i Luton sa po 1:0, dok su na gostovanju Evertonu bili ubedljivi i došli do trijumfa rezultatom 3:0. To je bilo dovoljno da štoper bude izabran za najboljeg u najjačoj ligi na svetu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mesec Megvajera: Četrnaest godina posle Vidića drugo priznanje odbrambenom igraču Mančester junajteda

Izvor: Danas, 08.Dec.2023

Za najboljeg igrača engleske fudbalske Premijer lige za novembar izabran je štoper Mančester junajteda Hari Megvajer (30), često osporavan zbog medveđih usluga koje je pravio i timu i reprezentaciji Gordog Albiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.