Murinju baš zapelo, pošto-poto želi da Srbija ispadne!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju baš 'zapelo', pošto-poto želi da Srbija ispadne!

Žoze Murinjo ne odustaje od svoje ideje, velika mu je želja da Srbija ispadne u grupi i da Nemanja Matić ode na odmor.

Portugalski stručnjak izneo je pre početka Mundijala svoje prognoze i prilikom analize Grupe E objasnio da bi bilo dobro da Srbija završi takmičenje u grupi.

Posle utakmica prvog kola menadžer Mančester junajteda ponovo je progovorio o poretku ekipa i tom prilikom ponovio raniji stav.

"Srbija jeste delovala dobro, moja prognoza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je glasila da ne mislim da oni idu kući, već da to želim, što je druga stvar. Želim da moj čovek ide na odmor", kazao je Murinjo.

Posle prvog kola Srbija vodi u Grupi E sa tri osvojena boda, a prate je Brazil i Švajcarska sa po jednim bodom.

"Znao sam da imaju dosta dobrih igrača. Oni su snažni, iskusni, stvarno su željni pobede. Poznajem mnoge od njih, znam njihov sportski duh. Pričao sam sa Matićem više puta o tome, kao i o osećaju koji srpski igrači imaju kada je Svetsko prvenstvo u pitanju, stvarno izgledaju moćno", dodao je Murinjo.

Portugalac se potom osvrnuo na učinak našeg narednog rivala i objasnio na koji način bi njegove prognoze o prolasku Brazila i Švajcarske mogle da se obistine.

"Mogli ste da vidite kada je Švajcarska mogla da uzme bod Brazilu, očigledno može i tri Kostariki. Verovatno mogu i bod protiv Srbije, a ako odu na pet bodova... moje prevdiđanje o Brazilu i Švajcarskoj na prva dva mesta može da se obistini. Moram da priznam, hoću da moj igrač ide na odmor", zaključio je Murinjo.

Nadamo se da se Žozeu Murinju neće ostvariti želja i da će se "njegov igrač" vratiti sa Mundijala sa medaljom oko vrata.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.