Murinjova smena? Gigs zna rešenje!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjova smena? Gigs zna rešenje!

Da li bi smena Žozea Murinja bila dobra po Mančester junajted?

Da li postoji mogućnost smene Žozea Murinja zbog loših rezultata u Mančester junajtedu ove sezone, posebno u Premijer ligi?

Postoji, ali je ona veoma mala.

Prvo i osnovno, Murinjo je jedan od najplaćenijih trenera na svetu, bio bi to udarac za Mančester junajted kada bi dobio otkaz jer bi do poslednje funte morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti isplaćen.

Pored toga, on ima podršku ljudi u klubu i legendi kluba.

Jedan od njih jeste i Rajan Gigs koji ne vidi kako bi Mančester junajted mogao da promeni stvar promenom trenera.



"Ne vidim kako bi promena trenera mogla da utiče na ekipu u ovom trenutku. Svi znaju kakav je on menadžer, moramo ostati sa njim. Ipak, treba i rezultati da se promene. Mislim da imamo i trenera i igrače za tako nešto
", rekao je Rajan Gigs.

Inače, večeras je na programu utakmica Mančester junajteda i Jang Bojsa nakon koje bi Murinjo i njegovi izabranici mogli da se nađu u osmini finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.