Murinjo se vraća na Ostrvo, ali ne u Englesku?

Izvor: Mondo, 06.Maj.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se vraća na Ostrvo, ali ne u Englesku?

Portugalac na meti osmostrukog uzastopnog prvaka Škotske.

Prošlo je skoro pola godina od kada je Žoze Murinjo napustio Mančester junajted. Od decembra 2018. Portugalac je bez posla, ali bi uskoro mogao opet da mu se posveti.

I to ponovo na Ostrvu…

Ipak, sledeća stanica Murinja ne bi trebalo da bude Engleska već Škotska, Seltik!

Uprava kluba sa Seltik parka poslala je ponudu za posao portugalskom treneru, preneli su danas britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mediji.

Dejli Mejl preneo je da je uprava Seltika poslala dobru finansijsku ponudu Murinju, koji je tri puta osvajao Premijer ligu.

Murinjo ozbiljno razmišlja o narednom angažmanu, kao i tome da li bi mogao da napravi dobar rezultat sa Seltikom u Ligi šampiona.

Bivšem treneru Čelsija, Real Madrida i Intera navodno su stigle ponude Rome i Liona.

Roma mu je ponudila trogodišnji ugovor za povratak u Seriju A, gde je osvojio titulu sa Interom.

Seltik je ove sezone osvojio osmu uzastopnu šampionsku titulu u Škotskoj. Ekipu predvodi privremeni trener Nil Lenon, koji je rekao da i ne razmišlja mnogo o nastavku saradnje.

"Došao sam da obavim posao i to sam uradio. Nisam tražio posao, od mene su tražili da dođem kao privremeni trener", rekao je Lenon.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.