Murinjo otkrio šta mu nedostaje na Old Trafordu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo otkrio šta mu nedostaje na Old Trafordu

Navijači Mančester Junajteda ipak nemaju razloga za brigu

Žoze Murinjo i Mančester Junajted ove sezone idu u ritmu korak napred, nazad dva i da stvar bude gore, morali su da se naviknu na život bez Lige šampiona. A teško da Liga Evrope može da zadovolji apitete ni navijača, ni uprave kluba koji je navikao da se iz godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u godinu bori za sam vrh Starog kontinenta.

Glavni cilj portugalskog stručnjaka, ako je Junajted već daleko od trofeja je makar povratak u LŠ.

“Nedostaje mi Liga šampiona. Svaki propušteni meč u tom takmičenju čini me nesrećnim. A ne zaboravite da sam ja najmlađi trener koji je stigao do brojke od 100 mečeva u tom takmičenju“, naveo je Portugalac.

Junajted se trenutno nalazi na šestom mestu u engleskom šampionatu sa pet bodova manje od četvrtoplasiranog Liverpula.

"Naravno, Mančester Junajted je važniji od mene. A ovo je klub koji svakako pripada tom društvu iz Lige šampiona. Uradićemo sve što možemo da ponovo budemo tamo. A postoje dva puta do tamo - Ili da osvojimo Ligu Evrope ili da budemo među prva četiri tima u Premijer ligi. Oba puta su teška, ali možemo da ostvarimo ovaj cilj. Moraćemo da radimo naporno“, zaključio je on.

A važan ispit u ovoj priča ekipu Junajteda čeka već večeras kada će meču Premijer lige dočekati Hal siti.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.