Murinjo najavio sedam promena za kraj

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo najavio sedam promena za kraj

Mislima u finalu FA kupa.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo potvrdio je danas da će odmarati većinu prvotimaca u poslednjem kolu Premijer lige.

Mančester junajted je bodom na gostovanju kod Vest Hema overio drugo mesto na tabeli, tako da Murinjo može da odmori igrače za finale sa Čelsijem.

"Romero >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će braniti u nedelju, jer to zaslužuje, a pojedini igrači će takođe dobiti odmor, pošto smo obezbedili drugo mesto, a čeka nas i finale FA kupa narednog vikenda. Normalno je da će Majkl Kerik predvoditi ekipu kao kapiten na Old Trafordu, po poslednji put", rekao je Murinjo i dodao:

"De Hea će dobiti odmor, Rašford i Marsijal su odmarali, a pored njih, igraće još i Blind, Baji i Huan Mata. Ne mogu da računam samo na Lukakua i Felainija", istakao je Murinjo.

Poslednje kolo Premijer lige na programu je u nedelju od 17.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo probio sve limite, da bi kupovao, mora da prodaje, evo i koga!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2018, 09:18

Plate su otišle u nebo, a informacije koje su procurele oko plate Aleksisa Sančeza su neverovatne. Šta će Portugalac učiniti ovog leta...Junajted će se oprostiti od svojih navijača i od sezone sutra na Old Trafordu protiv Votforda, meč ne znači ništa, jer "Đavoli" završavaju šampionat na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.