Murinjo ima novi plan - Ozil i Bejl u paketu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ima novi plan - Ozil i Bejl u paketu

Pošto Grizman, po svemu sudeći, ide u Barselonu, Mančester Junajted promenio cilj

Mančester Junajted je, po svemu sudeći ostao bez šansi u trci za dovođenje Antoana Grizmana koji je počeo pregovore sa Barselonom, pa je rešio da se okrene drugim “metama” u prelaznom roku.

Kako je javio dobro upućeni Mančester Ivning njuz, trener Junajteda Žoze Murinjo sada je kao glavne pikove označio Gereta Bejla i Mesuta Ozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Crveni đavoli već duže vreme pokazuju interesovanje za Bejla koji je u prethodnom periodu imao dosta problema sa povredama.

Bejl sa Realom ima ugovor do leta 2022. godine, a Madriđani bi ga verovatno pustili ako dobiju ponudu koja bi iznosila devet cifara. Iako je prošle godine potpisao novi ugovor sa Realom, Bejl je navodno više puta pokazao želju da se vrati u Englesku u slučaju dobre ponude.

Kada je u pitanju vezista Arsenala Mesut Ozil, on je sa Murinjom već sarađivao u madridskom Realu, a u autobiografskoj knjizi je napomenuo da obožava rad sa portugalskim stručnjakom.

Inače, Mančester Ivning Njuz je u oktobru još pisao kako su Ozila savetovali da odradi do kraja ugovor sa Arsenalom kako bi na leto kao slobodan igrač otišao u Junajted.

List navodi da, iako je Murinjo spreman da troši u zimskom prelaznom roku, pitanje je da li Junajted u januaru može da izdvoji značajniju sumu novca da bi platio obeštećenje Arsenalu. Pogotovo što ima tu opciju da sačeka do leta o uzme takvog igrača bez obeštećenja.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.