Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 03:10

Murinjo i Solskjer u klinču, razlog je Son

Korejac "zavadio" menadžere Totenhema i Mančester Junajteda

Ne ide Žozeu Murinju poslednjih godina. Dobio je otkaze u Čelsiju i Mančester Junajtedu, a ljulja mu se klupa i na kormilu Totenhema. Pevci su sve dalje od Evrope. Posle kraha u Zagrebu i eliminacije od Dinama u Ligi Evrope, nastavljeno je posrtanje londonskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i u Premijer ligi. Đavoli su slavili u nedelju sa 3:1 u derbiju kola posle preokreta u drugom poluvremenu.

Posle meča, na konferenciji za medije, dvojica menadžera imali su verbalni rat. Razlog je Korejac Son. Njega je norveški stručnjak optužio da je „prevario“ sudiju u prvom poluvremenu kada je poništen gol Đavola posle VAR intervencije. Korejac je pre gola Edinsona Kavanija pao posle duela sa Skotom Mektominejom. Sudija je gledao je ponovljeni snimak i ipak procenio da je pogotku Junajteda prethodio prekršaj škotskog veziste nad napadačem domaćeg tima.

Ubrzo je Son postigao vodeći gol za Pevce, ali u nastavku rapsodija tima iz Mančestera koji je postigao tri pogotka i sve je bliži da osigura drugu poziciju u Premijer ligi.

"Moram da kažem da ako bi moj sin ostao da leži tri minuta, a da oko njega bude 10 drugova koji pokušavaju da ga pridignu, na kraju ne bi dobio hranu“, rekao je Solskjer, prenosi Sky Sports.

Ponedeljak, 09.00: (3,10) VBA (3,25) Sautempton (2,35)

Imao je šta da kaže i ljutiti menadžer Totenhema, nekadašnji strateg tima sa Old Traforda. Portugalac se prvo obratio novinarima.

"Veoma sam iznenađen da me niste pitali ono što ste pitali Solskjera o Soniju. To je veoma tužno, veoma tužno što se prema meni ne ponašate na isti način kao prema drugima“, ljut je bio Murinjo i dodao:

"Son ima sreće što je njegov otac mnogo bolja osoba od Olea. Mislim da otac, a ja sam otac, uvek mora da hrani decu, bez obzira na to šta su uradili. Ako morate da kradete da bi oni jeli, onda kradete. Rekao sam Oleu šta mislim o njegovim komentarima. Mi u Portugaliji kažemo hleb je hleb, a sir je sir.

Portugalski stručnjak nije mnogo ulazio detalje meča na stadionu Totenhema.

"Ne osećam se prijatno da pričam s vama o razlozima zbog kojih smo ispustili prednost i na kraju izgubili. Ne želim na tu temu da razgovaram sa medijima i zadirem dublje, jer na kraju uvek budem kritikovan. Pričaću samo uopštene stvari. Izgubili smo od dobre ekipe, čestitam Junajtedu na pobedi. U drugom poluvremenu su stvari krenule naopako po nas, ali smo zaslužili da postignemo gol i kod 1:1 i kod 2:1. Na kraju smo izgubili, međutim, nemam zamerki na igrače. Preostaje nam borba za Ligu šampiona“, istakao je Murinjo.

Ponedeljak, 21.15: (2,45) Brajton (3,10) Everton (3,10)

Strelac jedino gola za Totenhem Heung-Min Son bio je veoma razočaran posle poraza.

"Ne znam šta bih vam rekao. Osećam se loše. Ovo je bilo tužno veče za nas. Moj gol je zaista nebitan... Toliko sam želeo da pobedimo. Baš ne znam što da kažem. Moramo da se vratimo“, potišten je bio Son.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.