Murinjo dovodi još jednog zadnjeg veznog?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo dovodi još jednog zadnjeg veznog?

Izgleda da mu Fred nije dovoljan.

Kako prenose francuski mediji, Mančester junajted planira do kraja prelaznog roka da angažuje još jednog zadnjeg veznog fudbalera.

Iako u svojim redovima imaju Nemanju Matića i Ektora Ereru, koji može da igra na toj poziciji, a odnedavno i brazilskog reprezentativca Freda, "Đavoli" žele još jednog defanzivno nastrojenog vezistu.

Prema informacijama koje ima francuski list "Le10Sport" na Murinjovom radaru našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se 21-godišnji fudbaler Olimpik Liona Tangi Ndombele.

Ovaj francuski vezista je imao odličnu sezonu u redovima Liona, odigrao je čak 47 mečeva, skrenuo je pažnju velikog broja timova.

On je inače minulu sezonu proveo na pozajmici u Lionu iz Amjena, ali će uprava "Les Gonesa" otkupiti njegov ugovor po dogovorenoj klauzuli, za oko 10 miliona evra.

Mogli bi tako odmah i da ga preprodaju i naprave veliki profit, Junajted je zainteresovan i nema sumnje da će "Đavoli" biti spremni da im plate makar duplo više od toga.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted i zadnji vezni - pojavilo se još jedno ime!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2018, 14:02

Timu iz Mančestera očigledno je potrebno pojačanje na sredini terena...Žoze Murinjo neće stati nakon dolaska Freda u Mančester junajted, pa želi da dovede još jednog zadnjeg veznog...Spominjali su se Ivan Rakitić i talentovani fudbaler Liona Tangi Ndombele, a najnoviji navodi tvrde da se Portugalac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.